ALL THE WAYS TO SAY

ALL THE WAYS TO SAY is een stationarymerk gevestigd in Frankrijk, opgericht door Claire Leina, een illustrator, artdirector en jonge moeder en haar man Jean-Charles Da Rocha. Hun dochtertje Tess heeft de leiding over het lachen en geeft ze knuffels wanneer ze het nodig hebben.
"Het is belangrijk voor ons om ons te concentreren op materialen van hoge kwaliteit om de beste producten te maken. Onze kaarten &  prints zijn ontworpen en gedrukt in Frankrijk en alle papierwaren worden met liefde in de studio geassembleerd. We hopen dat onze producten mensen zullen helpen liefde en vreugde te delen, contact te maken en anderen te bereiken ♥︎ ” Claire & Jean-Charles

KLIMAATVERANDERING STRIJD
We zijn toegewijd om onze papierwaren in Frankrijk af te drukken op FSC-papier. Ook onze enveloppen zijn gemaakt van gerecycled papier.
Bovendien verpakken we al onze wenskaarten sinds 2018 graag met transparante PLA cellobags (biologisch afbreekbaar).
FSC®-gecertificeerd papier is papier dat op een verantwoorde manier is geoogst.
We zijn er trots op 1% van onze omzet terug te geven aan het behoud en herstel van de natuurlijke omgeving via 1% FOR THE PLANET, gecreëerd door de oprichter van PATAGONIA in 2002. 1% for the Planet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak van de bescherming van de natuurlijke omgeving begrijpen. 1% for the Planet heeft meer dan $ 200 miljoen gecertificeerd ter ondersteuning van goedgekeurde milieuvriendelijke non-profitorganisaties.